luni, 10 mai 2010

Politicile fiscale ale F.M.I.


Memorandumul cu F.M.I. poate fi consultat aici.

2 comentarii:

  1. Dupa cum am invatat din experienta FMI in america latina si nu numai, FMI produce bani din nimic , bani pe care ii ofera apoi cu dobanda statelor instabile precum Romania.Cele 3 etape ale FMI:
    1) FMI constrange statul luat in vizor sa aplice legi menite sa impiedice relansarea economica . Se folosesc pioni interni (constienti sau nu).
    2) In momentul in care strategia are succes si nu mai exista cale de iesire, se fac presiuni pentru vanzarea activelor de care FMI este interesat. In general vorbim de resurse energetice ca prioritate: "Tot pentru a aduce bani la buget, guvernul a anunţat că îşi va vinde din acţiunile pe care le deţine la societăţi de stat din domeniul energetic sau chiar că va privatiza unele companii precum CFR Marfă."
    3) intra programul care asigura conditia de sclav a poporului respectiv - FMI impinge legi care sa elimine FIZIC (prin infometare , boli etc) pe cei care nu sunt direct productivi - vorbim de pensionari, bolnavi - marind in acelasi timp varsta de pensionare (asta o impune PESTE TOT) , impunand distrugerea financiara a sistemului de sanatate si invatamant. Acestea asigura de fapt o forta de munca FARA optiuni, fara viitor care poate fi apoi abuzata si folosita MOCA. Tot profitul ajunge in mainile bancherilor FMI , moartea pensionarilor aigurand faptul ca statul nu "iroseste" banul pe cei neproductivi, ci totul ajunge frumos in buzunarele lor - adica dobanzile.
    Povestea asta nu o o inventez eu acum, este deja o tehnica bine stiuta. FMI doreste sa fie viitorul guvern mondial si iata reuseste sa controleze total si totalitar guvern dupa guvern.In peste 70% din tarile "ajutate" de FMI , guvernul a pierdut controlul.

    RăspundețiȘtergere
  2. suna apropiat discursului lui Patriciu in cadrul ultimei sale prezente la emisiunea Nasul, de altfel, notabila. achiesez la opinie

    RăspundețiȘtergere