sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Situaţie seminar Drept comercial Drept III ZI grupa 1

5 comentarii:

  1. De ce cei de la grupele 1 si 2 care au 11 prezente au nota 10(zece) iar cei care au tot 11 prezente dar sunt de la grupele 3 sau 4 au nota 9(noua)???
    Imi cer scuze pentru ora tarzie, acum am sesizat acest lucru!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este simplu. Cei de la grupele 1 şi 2 au desfăşurat 12 seminarii din 14 posibile deoarece un seminar a fost anulat din cauza gripei porcine iar celălalt nu s-a ţinut pentru că a fost pe data de 1 decembrie - sărbătoare legală. Astfel, pentru 11 sau 12 prezenţe nota este 10 pentru prezenţă. Pentru cei de la grupele 3 şi 4 situaţia este puţin diferită pentru că ei au avut 13 seminarii din 14 posibile, unul fiind anulat din cauza gripei porcine. Aşadar, pentru 12 sau 13 prezenţe - nota 10 pentru prezenţă pe când pentru 11 sau 10 prezenţe nota este 9.

    RăspundețiȘtergere
  3. In acest caz drept ar fi fost, fie recuperarea seminarului chiar daca e sarbatoare legala(asta pentru a nu face diferente intre grupe, studenti), fie reducerea unui seminar de la grupele 3 si 4.
    Astfel toata lumea ar fi fost impacata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Din păcate aceste aspecte pe care le propuneti dumneavoastra nu sunt în aria mea de competenţă. Recuperarea activităţilor sau reducerea numărului de seminarii sunt apanajul conducerii (consiliul profesoral, decan, rector, senatul universităţii).
    Oricum, nu cred că există diferenţe între grupe de vreme ce oricare dintre studenţi a avut o şansă egală de a participa la toate activităţile programate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aveti dreptate! Insa pentru a stabiliza balanta nu e niciodata prea tarziu. Pentru a nu mai isca discutii sau diferente intre studenti sa venim cu propuneri. Spre exemplu in semestrul 2 la grupele 3 si 4 sa se motiveze cate o absenta a studentului care din anumite motive nu s-a putut prezenta la un seminar(a fost doar un exemplu). Astfel balanta nu ar mai INCLINA in favoarea celor de la gr 1 si 2 ci toti ar avea sanse EGALE. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere