sâmbătă, 5 iunie 2010

Contestaţii situaţii seminar

 
Studenţii care au obiecţiuni referitoare la situaţia lor în ceea ce priveşte seminarul sunt rugaţi să facă această menţiune la rubrica dedicată fiecărei grupe urmând ca în urma verificării datelor ce au stat la baza întocmirii situaţiilor să se opereze modificările corespunzătoare în măsura în care obiecţiunile au fost considerate întemeiate.

2 comentarii:

  1. Buna ziua!imi cer scuze,dar cu privire la obiectiuni, as putea spune ca mi s-a dat o nota la fel sau chiar mai mica decat a altor colegi care nu au vorbit prea mult la seminar(unii chiar deloc)si dupa parerea mea nu mi se pare corect.Exista oare posibilitatea sa ma fi confundat cu o colega?Va amintesc ca am stat tot timpul in spatele fetelor Stoianovici Luminita si Tiron Oana).Va multumesc ,Stanciu Elena-Catalina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Contestaţiile vizează activitatea personală şi nu se raportează la notele pe care le-au primit alţi colegi. Este posibil, potrivit aceluiaşi raţionament pe care l-aţi folosit, ca în comparaţie cu activitatea altor colegi nota dumneavoastră să fie foarte mare.

    Se respinge contestaţia ca nefondată.

    În temeiul art. 274 C.proc.civ. obligăm reclamantul la cheltuieli de judecată.

    RăspundețiȘtergere